Ledige Stillinger

Stillingsutlysning; Daglig Leder Trolltunga Adventures SA

Trolltunga Adventures SA har siden 2014 arrangert guidet overnattingsturer i Trolltunga-området. Selskapet tilbyr varierte turer med ulike ruter og lengde med enten en eller to overnattinger.

Drømmer du om å bruke mesteparten av arbeidstiden din ute i naturen, treffe folk fra hele verden og jobbe intensivt 6 måneder i året —— Da bør du lese videre.

Trolltunga Adventures er i dag tilknyttet ni guider og søker i forbindelse med oppstart av 2019 sesongen en daglig leder som vil ha hovedansvaret for driften. Vi ønsker å vokse, øke produktspekteret og være en aktør som har attraktive arbeidsplasser for turledere. 

Du vil få ansvaret for organisering av sesongens oppsatte turer, samkjøring med selskapets guider og tett kundekontakt før og etter turene, samt gjennomføre egne turer i løpet av sesongen. Du vil jobbe i tett samspill med selskapets eiere og vil få grundig innføring i selskapets rutiner, organisering og verdier. 

Hvem søker vi? Du er friluftsinteressert, i god form, sosial og tålmodig. Det vurderes som en stor fordel om du har guideerfaring fra området rundt Trolltunga og en lokal forankring. Selskapet har stort fokus på kundetilfredshet, vi ønsker derfor en person med evne til å engasjere og skape trivelig atmosfære i en gruppe. Vi har med alle typer gjester på tur, og det å være turleder er en krevende, men svært givende jobb. 

Personen vi søker må også ha en «gründer i magen» som evner å se nye forretningsområder og gjennomføringevne til å følge ideen frem til ferdig produkt. 

Vi kan tilby en meget konkurransedyktig årslønn med arbeidsperiode fra 15. april til 15. oktober. For den riktige personen vil det fra år to være mulighet for eierskap i selskapet gjennom et aksjeprogram. Du vil få mulighet til å forme din egen arbeidshverdag, være med å bygge opp en spennende virksomhet og tilbringe mesteparten av din “kontortid” ute i villmarken.

Høres dette interessent ut? Send en søknad til trolltungaadventures@outlook.com eller ta direkte kontakt på Instagram for en uforpliktende hyggelig prat.