Ledige Stillinger


 

Stillingsutlysning;

Daglig Leder Trolltunga Adventures SA

Drømmer du om å bruke mye av arbeidstiden din ute i naturen, treffe folk fra hele verden og jobbe intensivt 6 måneder i året — da bør du lese videre.

Trolltunga Adventures SA har siden 2014 arrangert guidede overnattingsturer i Trolltunga-området. Selskapet tilbyr varierte turer med ulike ruter og lengde med enten en eller to overnattinger. Vi har ni guider som er tilknyttet oss og søker i forbindelse med oppstart av 2019 sesongen en daglig leder som vil ha hovedansvaret for driften.

Vi ønsker å vokse, øke produktspekteret og være en aktør som har attraktive arbeidsplasser for turledere.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Du vil få ansvaret for organisering av sesongens oppsatte turer, samkjøring med selskapets guider og tett kundekontakt før og etter turene, samt gjennomføre egne turer i løpet av sesongen. Du vil også være en bidragsyter til våre sosiale medier gjennom sesongen. Jobben innebærer også tett samspill med selskapets eiere og du vil få grundig innføring i selskapets rutiner, organisering og verdier.

Ønskede kvalifikasjoner

Du bør ha turleder/guideerfaring. Det vurderes som en fordel om du kjenner til området rundt Trolltunga og har en lokal forankring, men ingen forutsetning.

Ønskede personlige egenskaper

Du er en positiv, serviceinnstilt, løsningsorientert, sosial og tålmodig person med evner til å lede, organisere og ta avgjørelser, samt tenke logistikk. Du bør evne å se nye forretningsområder innenfor vår nisje og gjennomføringsevne til å følge ideen frem til ferdig produkt.

Selskapet har stort fokus på kundetilfredshet, vi ønsker derfor en person med evne til å engasjere og skape trivelig atmosfære i en gruppe. Vi har med alle typer gjester på tur, og det å være turleder er en krevende, men svært givende jobb.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en variert jobb med en fin guidegjeng hvor du vil få muligheten til være med å utvikle Trolltunga Adventures videre. Vi tilbyr konkurransedyktig årslønn med arbeidsperiode fra 15. april til 15. oktober. For den riktige personen vil det fra år to være mulighet for eierskap i selskapet gjennom et aksjeprogram. Du vil få mulighet til å forme din egen arbeidshverdag, være med å bygge opp en spennende virksomhet og tilbringe mesteparten av din “kontortid” ute i villmarken.

Høres dette interessant ut? Send en søknad til trolltungaadventures@outlook.com eller ta direkte kontakt på Instagram for en uforpliktende hyggelig prat. Søknadsfrist er 1. desember.